De Weg van Kanker

'DE WEG VAN KANKER'


MINDER BIJWERKINGEN ~ MEER ENERGIE  BY KANKER

   VERSTERK JE ZELFGENEZEND VERMOGEN  

   JE LICHAAM IS STERKER DAN JE DENKT!   

Ontdek hoe je 

Pro-Actief kunt zijn bij je ziekte en herstel        


ontdek hoe je          bijwerkingen kunt verminderen

Ontdek hoe je 

MEER ENERGIE KRIJGT

             


EEN BOEK WAT JE RAAKT, ONTROERD, BOEIT EN WAT JE UITNODIGT OM IN EEN LASTIGE PERIODE IN JE LEVEN, TOCH BIJ JEZELF TE BLIJVEN.


EEN BOEIEND VERHAAL; VANAF DE EERSTE DAG DAT DORY DE DIAGNOSE KRIJGT, HOE ZIJ HAAR WEG IS GEGAAN EN HOE HET 3 JAAR LATER MET HAAR GAAT. DAARNAAST DEELT ZE 12 INZICHTEN OM JE LEVENSKRACHT TE VERGROTEN EN HOE JE ZÉLF PRO-ACTIEF DEEL KUNT NEMEN tijdens JE ZIEKTE- EN HERSTELPROCES.

De Weg van Kanker
Het verhaal van een enthousiaste lezer
OM TE BEGINNEN EEN ENORM COMPLIMENT: JE HAD DE MOED OM JE ONAFHANKELIJK OP TE STELLEN TEGEN DE REGULIERE MEDISCHE WETENSCHAP. JE HAD IN HET BOEK DE MOED OM JEZELF BLOOT TE GEVEN- EN JE HAD BLIJKBAAR DE DISCIPLINE OM JE AAN JE EIGEN ZIENSWIJZE TE HOUDEN. EN NATUURLIJK MIJN GELUKWENSEN MET HET BEHAALDE RESULTAAT, WAAR JE TROTS OP MAG ZIJN. IK HEB INMIDDELS VOOR MIJZELF DIVERSE TIPS UIT JE BOEK KUNNEN HALEN.    Dhr. E. M.


minder bijwerkingen en meer energie bij kanker


Mijn verhaal

Het was tijdens een heerlijke zomer in 2015, toen ik geheel onverwachts de diagnose darmkanker kreeg.

Ik was bang en ook verbaasd. Ging dit wel over mij?

Ik kanker? Ik had toch gezond geleefd? Hoe kon dit gebeuren?


Maar het was echt zo. En dan zie er niets anders op, je moet ermee dealen. Ik had zoveel vragen. Artsen weten alles van reguliere behandelingen maar weinig tot niets van natuurgeneeskundige ondersteuning. Ik ben zelf natuurgeneeskundige, dus wilde ik eerst eens onderzoeken wat mijn kansen en mogelijkheden waren.

Ik ben altijd zorgvuldig met mijn lichaam omgegaan dus wilde ik niet zomaar alles met mijn lichaam laten doen. De medische trein ging rijden, maar was ik er wel klaar voor om in die trein te stappen? Het voelde alsof ik de regie van mijn leven uit handen moest geven. Dus heb ik aangegeven dat ik nog niet met de behandelingen wilde beginnen.

Nadat ik alles op een rijtje had gezet, koos ik ervoor om

reguliere en natuurgeneeskundige behandelingen gezamenlijk in te zetten. Verder paste ik mijn leefstijl en voeding aan en deed dagelijks aan yoga en meditatie.

En leerde ik te luisteren én te vertrouwen op mijn innerlijke stem.

Ik zette mijn genezing op   5 niveau’s in.


1  Ik versterkte mijn lichaam

2  Ik gaf meer gehoor aan mijn gevoelens

3  Ik probeerde positief te denken

4  Ik nam mijn relaties onder de loep en vooral de relatie met mijzelf   

5  En ik onderzocht wat ik vanuit het diepste van mijn ziel graag zou willen, of hebben willen bereiken in mijn leven


Tijdens mijn zoektocht naar genezing heb ik me er over verwonderd dat er
  een enorme Levenskracht  in mij naar boven kwam. 

Mede hierdoor kon ik het proces goed aan en ik ben heel goed hersteld van kanker.


Dory Roy Martina Boek
boek-de-weg-van-kanker

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS JIJ

MEER ENERGIE HEBT EN

MINDER LAST VAN

DE BIJWERKINGEN VAN JE BEHANDELINGEN?

Ik wil niets liever dat jij, net als ik, ontdek hoe je weer van ziekte

naar   een gezond en vitaal leven   kunt gaan. 

Waarom weten we  (nog) niet dat het lichaam een sterk helende kracht heeft. Waarom weten we niet dat als je je leefstijl en voedingspatroon aanpast we onze kans op herstel enorm kunnen vergroten. Met voeding heb je een enorme invloed op je energie en vitaliteit.


Ik kan me voorstellen dat je hoofd er nu niet naar staat om eerst van alles uit te gaan zoeken wat je zelf kunt doen voor je herstel.

En dat hoeft ook niet. Dit heb ik al voor je gedaan en daar is een mooi boek van gemaakt. 

Ik vind dat iedereen zou moeten weten wat je nog meer kunt doen om je lichaam bij kanker te ondersteunen, zodat je     pro-actief     kunt zijn tijdens je ziekte- en herstelperiode! Het is mijn passie en missie om deze kennis met zoveel mogelijk vrouwen te delen.


Of het nu in de beginfase van je ziekte of behandelingen is, als je al aan je behandelingen begonnen bent, of als de behandelingen achter de rug zijn.

In welke fase je, je ook bevind, de     12 inzichten      in het boek kunnen je in elke periode van herstel ondersteunen.

 

       Dr. Roy Martina schreef in zijn voorwoord;.

Een inspirerend verhaal dat iedereen, ook als je geen kanker hebt, zou moeten lezen.

Dory heeft een intensieve reis afgelegd als kankerpatiënt. In dit boek beschrijft zij wat dit met haar heeft gedaan, welke keuzes ze heeft gemaakt en waarom. Het is geen makkelijke reis geweest, maar een met vele ups en downs en spannende momenten. Haar boek inspireert omdat Dory je meeneemt in haar verhaal en je daardoor alles van nabij meemaakt. Dit boek zal vele mensen met kanker kunnen helpen op hun eigen zoektocht, maar ook degenen die indirect met deze ziekte te maken hebben, zoals een geliefde of een vriend.

      Dr. Roy Martina.    

Wat je in dit boek gaat ontdekken is Hoe je Pro-Actief kunt zijn bij je ziekte en herstel

  • Hoe je angst verminderd
  • Hoe je Pro-Actief kunt zijn bij je ziekte en herstel
  • 12 Inzichten die je veel informatie en inspiratie geven
  • Hoe je meer vertrouwen in jezelf en je leven creëert
  • Hoe je, je immuunsysteem versterkt
  • Hoe je, je Levenskracht vergroot
  • Hoe je meer balans krijgt tussen Body & Mind

Ontdek hoe je jouw immuunsysteem kunt versterken

VEEL INFORMATIE EN INSPIRATIE OM JE LEVENSKRACHT TE VERGROTEN EN HET HELINGSPROCES BIJ KANKER te ONDERSTEUNEN  

JE HEBT MEER INVLOED OP JE HERSTEL DAN JE DENKT!

boek-de-weg-van-kanker

wat lezers over het boek zeggen 

Heel herkenbaar en mooi geschreven

Vooral de 12 Inzichten zijn heel waardevol!
Mw. H. S. 

Een boek wat je als naslagwerk in je kast wilt hebben staan

Vanuit het hart geschreven!
Mw. R.A.
Op een toegankelijke manier en met humor en liefde geschreven! En om andere mensen te inspireren

Ik heb voor mezelf diverse tips uit je boek kunnen halen!

Mw. A. B.- van H.
Wat goed dat jij dit durft te schrijven
Er is nog meer wat je kunt doen bij kanker. Dank je wel hiervoor!
Dhr. C. K.

Een heel bijzonder en openhartig boek

Veel inzichten waar ik iets mee kan.
Dhr. M. van L.
Een geweldig boek!
Ik kon niet meer stoppen met lezen
Mw. A.S.

WAT JE IN DIT BOEK GAAT ONTDEKKEN IS HOE JE PRO-ACTIEF KUNT ZIJN tijdens JE ZIEKTE- EN HERSTELproces


EEN BOEK WAT JE RAAKT, ONTROERD, BOEIT EN WAT JE UITNODIGT OM IN EEN LASTIGE PERIODE IN JE LEVEN, TOCH BIJ JEZELF TE BLIJVEN.


JE HEBT MEER INVLOED OP JE HERSTEL DAN JE DENKT!

boek-de-weg-van-kanker